Modificarile LIDL Romania foarte IMPORTANTE Decise pentru Magazine si Clienti

Modificarile LIDL Romania IMPORTANTE Decise Magazine Clienti

LIDL Romania, companie care detine foarte multe supermarket-uri in toata Romania in momentul de fata, si-a anuntat in mod oficial clientii cu privire la modificarile importante care au fost facute in cadrul magazinelor din intreaga tara, iar ele sunt unele importante pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea.

LIDL Romania dezvaluie faptul ca incepand cu ziua de ieri sunt disponibile in cadrul aplicatiei LIDL Plus o serie noua de cupoane digitale de cumparaturi pe care le putem folosi la camerele de marcat pentru a beneficia de preturi mai mici pentru cumparaturile pe care dorim sa le facem in cursul acestei saptamani.

Dupa cum prea bine stiti deja, cupoanele de reduceri care sunt disponibile in cadrul LIDL Plus ne ofera posibilitatea de a cumpara produse specifice cu reduceri mari, cei de la LIDL oferindu-le exclusiv pentru clientii care au un card de fidelitate facut deja, unele cupoane fiind oferite si in baza achizitiilor anterioare.

LIDL are deasemenea incepand de saptamana aceasta si noi oferte speciale pentru produsele proaspete din Piata LIDL, ele fiind deasemenea oferite la preturi speciale pentru romanii interesati, asa ca puteti sa alegeti produse de calitate la preturi neasteptat de bune, dar numai pentru o perioada limitata de timp.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scaneazi cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Profită de #PretulLidl și ia-ți ingredientele necesare din #PiataLidl pentru o primăvară plină de prospețime, cu verdețuri de la producători locali!