Planul ENEL pentru Clientii din Romania, IMPORTANT Anunt Oficial Facut

Planul ENEL Clientii Romania IMPORTANT Anunt Oficial Facut

ENEL, grupul de energie cu milioane de clienti in Romania care si-a anuntat plecarea din tara noastra, a dezvaluit in mod oficial si care este planul pe care a decis sa il puna in aplicare ca parte a vanzarii activelor pe care le detine in tara, anuntand si cand urmeaza sa se finalizeze tranzactia incheiata cu o companie din grecia.

ENEL spune ca in baza estimarilor sale, vanzarea companiei din Romania catre grupul grec PPC urmeaza sa se finalizeze in trimstrul al treilea al anului 2023, astfel ca intre timp totul se va desfasura ca si cum nimic nu se va schimba, sau cel putin asta sugeraza compania pentru toti clientii din Romania care ii folosesc serviciile.

Dupa finalizarea tranzactiei pe care ENEL Romania o asteapta, grupul PPC ar trebui sa anunte ce se va intampla in tara noastra din punct de vedere al continuarii furnizarii serviciilor, mai ales ca foarte multi clienti se intreaba cum vor decurge lucrurile in incepand din al treilea trimestru al anului 2023 in tara.

ENEL Romania explica mai jos si care este planul sau pentru evolutia in alte piete din Romania, iar asta pentru ca intentia companiei este de a se concentra pe alte piete in care genereaza venituri mult mai bune in aceasta perioada, si in care crede ca va genera mai multi bani deasemenea in viitor.

Finalizarea tranzacției, așteptată în trimestrul al treilea al acestui an, este supusă unor condiții întâlnite în mod obișnuit în acest tip de acorduri, inclusiv permisiunea autorităților antitrust competente. Grupul Enel este un jucător major în energie în România din 2005, cu activități în distribuția și furnizarea de energie electrică.

Tranzacția este în linie cu Planul Strategic curent al Grupului, care vizează repoziționarea Enel și concentrarea asupra țărilor cu un ritm de creștere ridicat și în care are o prezență integrată, respectiv Italia, Spania, Statele Unite, Brazilia, Chile și Columbia.