Volodimir Zelenski Exprima Durerea Luptelor din Oraselor Ucrainei

Volodimir Zelenski vorbeste despre durerea majora a luptelor din orasele din Ucraina in care armata rusa continua sa lanseze atacuri neintrerupte pentru a cuceri ceea ce a mai ramas necucerit pana in momentul de fata, iar din pacate pierderile de vieti omenesti sunt uriase.

Volodimir Zelenski a anuntat zilele trecute ca Rusia pierde sute de soldati zilnic in luptele pe care le desfasoara in Ucriana, recent oficialul ai guvernului de la Kiev vorbind despre 1.000 de soldati rusi morti in fiecare zi in ultimele zile, deci luptele sunt extrem de dure.

“Ca întotdeauna, astăzi am fost în legătură cu comandanții și serviciile noastre de informații. Este foarte dur în est, foarte dureros. Trebuie să distrugem puterea militară a inamicului și vom face.

Bilohorivka și Maryinka, Avdiivka și Bakhmut, Vuhledar și Kamyanka – și toate celelalte locuri în care viitorul nostru este decis. Acolo unde se luptă pentru viitorul nostru, al tuturor ucrainenilor.

Sunt recunoscător tuturor celor care sunt acum în luptă! Mulțumesc tuturor celor care își apără pozițiile și luptă pentru Ucraina și frații de arme! Mulțumim tuturor celor care nu-i dezamăgesc niciodată pe cei care sunt alături de ei în prima linie!

Astăzi, aș dori să-i felicit pe războinicii celei de-a 92-a brigăzi mecanizate separate pentru acțiunile lor de succes în zona Bakhmut. Mulțumesc baieti! Slavă tuturor războinicilor ucraineni! Slavă oamenilor noștri nesfârșiți și frumoși! Glorie Ucrainei!

Ucraina a realizat cea mai mare unitate națională din istoria sa. Ucraina a unit lumea. Ucrainenii inspiră sute de alte națiuni prin modul în care își apără statul și libertatea.”