GRATIS de la BANCA Transilvania EXCLUSIV Astazi pentru Clientii din Romania

GRATIS BANCA Transilvania EXCLUSIV Astazi Clientii Romania

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est si cea mai mare din Romania la momentul actual, ii anunta in mod oficial pe romanii din toata tara in legatura cu ceea ce este gratis pentru ei exclusiv astazi, deci avem o perioada foarte limitata de timp in care putem sa ne bucuram de acest lucru.

BANCA Transilvania le vorbeste romanilor despre faptul ca exclusiv astazi au sansa de a castiga o pereche de casti Beats daca folosesc BT Pay si realizeaza macar o plata cu telefonul pentru a fi inscrisi in cadrul acestei campanii, totul facand parte dintr-o noua promotie BT Pay Day derulata in Romania de catre banca.

Puteti vedea mai jos conditiile pe care BANCA Transilvania le impune pentru a participa la aceasta promotie in momentul de fata, iar asta pentru ca nu trebuie sa facem chiar atat de multe pentru a ne bucura de sansa de a castiga o pereche de casti Beats, dar conditia esentiala este sa folosim BT Pay pentru asta.

BANCA Transilvania nu este la prima promotie de acest gen in Romania, si cu siguranta nu va fi nici ultima, dar nu se stie ce alte tipuri de premii ar mai putea sa ne ofere, asa ca e bine sa profitam de tot chiar acum inainte ca noua campanie sa dispara la finalul acestei zile, deci e bine sa va grabiti chiar acum.

Nimic nu e mai plăcut decât să îți asculți playlist-ul preferat, așa cum vrei tu.  Iar dacă te regăsești în ce am spus mai sus, BT Pay Day-ul de astăzi e pentru tine. Astăzi, 15 martie, poți câștiga o pereche de căști Beats. Trebuie să faci o plată cu telefonul și intri automat în tragerea la sorți.