X

Hotarare ENEL Extrem de IMPORTANTA Anuntata Oficial MILIOANELOR de Clienti Romani

ENEL, grup de telecomunicatii care deserveste peste 3 milioane de clienti din diverse regiuni ale Romaniei in momentul de fata, a anuntat in mod oficial o hotarare extrem de importanta pe care a luat-o in mod oficial, si v-am vorbit zilele trecute despre vanzarea intregii companii din Romania catre o entitate din Grecia.

ENEL spune ca in ciuda acestei decizii, hotararea sa este ca pentru clientii sai din Romania sa nu existe vreun impact cand vine vorba despre serviciile pe care le primsc, ceva in totalitate normal, din moment ce foarte multa lume depinde de serviciile sale pentru a-si desfasura activitatea zilnica, fie ca este vorba despre oameni obisnuiti, sau companii.

Puteti vedea mai jos ce spune ENEL Romania despre prezenta sa in diverse regiuni ale tarii, dar si despre numarul de clienti pe care ii are, si in cazul tuturor este vorba despre asigurarea unei livrari constante a serviciilor, astfel incat sa nu existe probleme generate de eventuale intrerupe ale acestora, in vreun moment.

ENEL Romania iese de pe piata din tara noastra dupa nu mai putin de 18 ani de prezenta, timp in care a reusit sa adune un numar impresionant de clienti, si sa genereze venituri substantiale, insa cu toate acestea, decizia companiei este de a se concentra pe alte piete din care poate obtine profit mai bun in momentul de fata.

Toate activitățile operaționale ale Enel în România se desfășoară și vor continua să se desfășoare în mod normal, fără a afecta partenerii și clienții finali care vor beneficia în continuare de toate serviciile și produsele cu care sunt obișnuiți.

Societățile de distribuție ale Grupului în România sunt prezente în trei regiuni importante ale țării, respectiv Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, deservind în total peste 3 milioane de clienți.

This post was last modified on mart. 15, 2023, 11:29 AM 11:29

Disqus Comments Loading...