Informari E.ON foarte IMPORTANTE pentru Clienti, ce TREBUIE sa Stie Romanii

Informari E.ON IMPORTANTE Clienti TREBUIE Stie Romanii

E.ON a facut o serie de informari foarte importante pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca le explica oamenilor ceea ce trebuie sa stie pentru a face in aceasta perioada economii la energie, grupul care furnizeaza servicii pentru milioane de romani incercand sa ne ajute sa platim mai putin pe ele.

E.ON are un articol special pe website-ul sau in care ofera informatii cu privire la ceea ce se intampla din acest punct de vedere, iar asta pentru ca explica destul de clar care sunt unii dintre consumatorii de energie pe care ii putem elimina, sau al caror consum il putem reduce pentru a face economii cand dorim asta.

Dupa cum veti vedea si pe website-ul celor de la E.ON Romania, vorbim despre o combinatie de masuri pe care le putem lua pentru a beneficia de pe urma sfaturilor pentru reducerea consumului de energie, iar asta pentru ca aplicarea unei singure masuri nu este suficienta pentru a obtine ceea ce dorim.

E.ON Romania ofera de ceva vreme sfaturi pentru milioane de clienti in ideea de a ii ajuta sa economiseasca bani in aceasta perioada foarte complicata pentru intreaga lume, iar masura in sine este una pe care nimeni n-ar trebui sa o treaca acum cu vederea, pentru ca s-ar putea sa regrete decizia luata.

Economiseşte până la 400 de lei anual la factură doar prin eficientizarea consumului de #energie în camera de zi. 𝐒̧𝐭𝐢𝐚𝐢 𝐜𝐚̆… Într-o locuință pot fi economisiți anual până la 527 kWh doar în camera de zi ? Un aparat în stand-by consumă între 40-70% din energia pe care o folosește în timpul funcționării ?

Dispozitivele electronice pe care le găsim în camera de zi, precum televizorul, laptopul, routerul de internet, iluminatul ambiental etc., au o componentă de consum „ascunsă”, de care poate nu suntem conștienți, dar pe care o putem elimina, obținând în acest fel economii substanțiale.