X

Masuri ale Kaufland de IMPORTANTA Gandite EXCLUSIV pentru Magazinele din Romania

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu un numar mare de clienti care se bucura de serviciile sale in momentul de fata in toata tara, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu masurile exclusive care le sunt puse la dispozitie acum, unele pe care trebuie sa le stie toti cei care ajung in locatiile din tara.

Kaufland vorbeste mai jos despre Roata Reducerilor, o campanie promotionala cu foarte multe produse care sunt disponibile la pret redus pentru romanii care sunt dornici sa profite de promotii pentru o perioada limitata de timp, ea oferindu-ne diverse produse cu oferte speciale, insa si stele digitale pentru a cumpara ce ne intreseaza.

Conform celor de la Kaufland Romania, pentru a putea participa la Roata Reducerilor, trebuie sa cumparam produse de minim 50 de LEI din magazinele sale, iar asa avem in mod automat activata orice promotie care face parte din aceasta campanie speciala care se desfasoara in Romania, dar numai pentru o perioada limitata de timp.

Kaufland Romania deruleaza aceasta campanie speciala de nu foarte mult timp in tara noastra, iar oricine este dornic sa profite de aceste oferte, o poate face doar cat ele sunt active in aceasta perioada, insa totul este limitat, asa ca nu ratati ocazia de a beneficia de preturi excelente pentru multe produse.

Intră în aplicație, caută secțiunea ”Roata reducerilor”, pe care o găsești ușor sub cea de promoții personalizate cu care deja ești obișnuit și deblochează-ți o șansă de a învârti roata ușor, cu doar un bon fiscal de 50 lei cu Kaufland Card. Premiile sunt reduceri la diverse produse de sezon și stele digitale ca premii de consolare în cazul în care norocul îți surâde mai puțin. Oricum ar fi, ești câștigător!

Roata reducerilor va fi vizibilă în aplicație pentru utilizatorii Kaufland Card Digital între 8 martie și 18 aprilie, iar în fiecare săptămână premiile se schimbă. Cu un bon fiscal de minim 50 lei ai șansa să învârți de roată și îți recomandăm să nu ratezi, pentru că fiecare șansă este valabilă doar 48 de ore. Bonul fiscal poate fi efectuat în orice magazin Kaufland România.

This post was last modified on mart. 15, 2023, 5:39 PM 17:39

Disqus Comments Loading...