Notificari ENEL foarte IMPORTANTE in ATENTIA Clientilor din Toata Romania

enel notificari factura index preavize myenel

ENEL, binecunoscutul grup de energie care are peste 3 milioane de clienti in Romania, si care va parasi tara noastra in cursul acestui an dupa ce si-a vandut activele, ii anunta pe clienti despre aplicatia MyEnel care le permite sa primeasca notificari in momentul in care se emite o factura, si nu doar atat.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca daca instalam aplicatia MyEnel pe iPhone, sau Android, atunci vom fi notificati prin notificari PUSH cand se emite o factura noua, cand trebuie sa trimitem indexul autocitit, cand o factura a ajuns la scadenta, cand exista un preaviz de deconectare, sau cand se confirma plata unei facturi

Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, trimiterea notificarilor PUSH este gratuita prin aplicatiile de acest gen, deci ENEL Romania nu va cere vreun ban pe acest serviciu, asa ca puteti sa il activati si sa profitati de el pentru a avea constant notificari importante pentru ceea ce se intampla in contul vostru.

ENEL Romania are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la felul in care putem folosi aplicatia MyEnel pe iPhone si Android, astfel ca tot ceea ce ar trebui sa stiti este explicat in detaliu pentru ca noi sa fim pe deplin informati in legatura cu ceea ce se intampla in cazul conturilor noastre din platforma.

Folosești aplicația MyEnel pe telefonul tău și vrei să te anunțăm când se emite factura sau când te afli în perioada de transmitere a indexului la energie electrică ? Intră pe website și alege ce notificări să-ți transmitem, în funcție de nevoile tale!

Asigură-te că ai activate notificările din setările telefonului tău, apoi configurează din contul tău MyEnel notificările care te interesează pentru a fi la curent cu toate informațiile din aplicație. Ai posibilitatea să selectezi ce notificări de tip push vrei să primești: notificare în momentul emiterii facturii, pentru perioada de transmitere index, scadența facturii, informări privind preavizările și confirmarea plății facturii.