Rusia a Luat Masuri de URGENTA in Crimeea in Plin RAZBOI cu Ucraina!

Rusia a Luat Masuri de URGENTA in Crimeea in Plin RAZBOI cu Ucraina!

Rusia a inceput sa puna in aplicare o serie de masuri de urgenta in Crimeea in plin razboi cu Ucraina, iar asta pentru ca in baza informatiilor curente din teren, se pare ca unitatile armatei ruse de acolo se pregatesc pentru o ofensiva pe care armata ucraineana ar dori sa o initieze undeva in cursul saptamanilor urmatoare.

Rusia ia aceste masuri pentru a se pregati inaintea ofensivelor pe care armata ucraineana vrea sa le lanseze in aceasta primavara, o initiativa extrem de serioasea fiind gandita de catre ucrainieni, insa ramane de vazut cand anume va incepe atacarea pozitiilor armatei ruse din Ucraina.

“Forțele de ocupație ruse din Crimeea se pregătesc pentru apărare. Armata rusă construiește fortificații și se pregătește pentru apărare pe peninsula ocupată, a declarat Vadym Skibitskyi, adjunctul șefului serviciilor de informații militare din Ucraina, pe 16 martie.

Potrivit lui Skibitskyi, Rusia păstrează „o componentă puternică de sol și aviație” în Crimeea Ucrainei. Aproape 90 de avioane de luptă și 60 de elicoptere de atac sunt staționate în prezent în Crimeea, anexată ilegal, a spus el.”