X

America Express: Marea FINALA si un Anunt de ULTIM MOMENT privind Echipele Concurentilor

America Express, unul dintre reality show-urile cele mai importante din Romania in momentul de fata, are marea finala extrem de aproape, iar in cadrul ei vor fi anuntati castigatorii premiului mare pe care Antena 1 l-a pregatit pentru ei, echipele care au participat pana acum la o varietate de provocari, mai avand doar cateva in fata.

America Express are marea finala programata pentru seara zilei de maine, la ora 20:00, iar asta pentru ca atunci vom afla in mod oficial cine va castiga, iar romanii inca pot vota pentru echipa favorita pana maine, astfel ca avem sansa de a controla intr-o anumita masura rezultatul final al acestei competitii populare.

Conform celor de la Antena 1, finala America Express va putea fi vazuta atat prin Antena 1, cat si prin platforma de streaming video la cerere pe care o are trustul media din Romania, astfel ca in final vorbim despre multiple optiuni pentru a vedea care dintre vedetele noastre favorite a iesit in top in aceasta competitie.

America Express a generat extrem de mult interes in randul romanilor din intreaga tara, iar asta deoarece echipele care au participat la provocari au reusit sa creeze si spectacol pe masura asteptarilor, deci probabil multora le va fi dor de competitie dupa final, dar Survivor continua in urmatoarele saptamani de zile.

Marea finală e aproape! Andreea Bălan și Andreea Antonescu se luptă pentru marele titlu! Nu pierde MEGA FINALA, duminică de la 20:00 pe Antena 1 și-n AntenaPLAY! Tu cu cine ții în mega finala America Express? Intră în aplicația Antena 1 și votează-ți echipa favorită! Rezultatul sondajului îl aflăm exclusiv duminică în MEGA FINALĂ!

This post was last modified on mart. 25, 2023, 1:48 PM 13:48

Disqus Comments Loading...