X

Instiintare E.ON de ULTIMA ORA cu o Cerere IMPORTANTA pentru Clientii Romani

E.ON, mare grup de energie care furnizeaza gaze naturale si energie electrica romanilor din toate colturile tarii, a facut un anunt oficial de ultima ora cu o noua cerere foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii din diverse colturi ale tarii, in centrul ei fiind Ora Pamantului, sarbatorita in intreaga lume astazi.

E.ON le cere romanilor din intreaga tara sa participe la celebrarea Orei Pamantului astazi, si timp de o ora, incepand cu ora 20:30, sa stinga toate luminile din propria casa, asa cum vor face foarte multi alti oameni, dar si diverse companii, sau institutii publice, pentru a celebra acest eveniment global.

Cererea care vine de la E.ON Romania in momentul de fata este identica cu altele pe care diverse alte companii, dar si institutii, le-au tot facut in ultima perioada, si vor continua sa le faca, iar asta pentru ca evenimentul in sine este unul important, si foarte multor persoane li se cere sa participe la el atat timp cat se desfasoara.

E.ON Romania explica mai jos de ce este important acest eveniment nu doar pentru Romania, ci pentru intreaga lume, si de ce ar trebui sa ne gandim sa participam la el, astfel ca daca sunteti interesati, puteti sa o faceti, gandindu-va ca puteti ajuta la producerea unui impact pozitiv intr-o perioada in care incalzirea globala genereaza efecte tot mai grave.

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, companii şi instituţii se alătură celui mai mare eveniment de mediu din istorie – #OraPamantuluii, şi sting luminile pentru o oră.  În 15 noiembrie 2022, la ora 09:59:58, se estimează că a fost atins nominalul de 8 miliarde de locuitori la nivel global.

În acest context, impactul asupra mediului creşte şi el, şi este cu atât mai important să conştientizăm responsabilităţile fiecăruia dintre noi în privinţa consumului de energie. Te invităm să te alături şi tu acestei iniţiative: stinge și tu lumina și reconectează-te cu planeta pe 25 martie 2023, ora 20:30.

This post was last modified on mart. 25, 2023, 1:03 PM 13:03

Disqus Comments Loading...