SCHIMBARI BCR Romania Confirmate cu un Anunt de ULTIM MOMENT pentru Clienti

SCHIMBARI BCR Romania Confirmate Anunt ULTIM MOMENT Clienti

BCR Romania, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania in momentul actual, a publicat un anunt de ultim moment prin care le confirma clientilor din toata tara o serie de schimbari foarte importante despre care ei trebuie sa stie chiar acum, pentru ca vizeaza platforma George a bancii.

BCR Romania spune ca aplicatia George pentru iPhone si Android a fost modificata, astfel incat acum clientii au parte de o experienta modificata, imbunatatita, care le ofera posibilitatea de a beneficia de servicii intr-un mod nou, dar si de unele noutati interesante care cu siguranta le-ar fi extrem de utile.

Puteti vedea si in mesajul de mai jos al celor de la BCR faptul ca design-ul aplicatiei a fost imbunatatit de catre banca, astfel ca acum putem si sa modificam intr-o mica masura aspectul acestuia, si vom putea sa stergem contactele direct de pe telefon, daca avem nevoie sa facem acest lucru, totul mai rapid.

BCR spune deasemenea ca a implementat si diverse alte modificari pentru a ne imbunatati experienta de folosire a aplicatiei, rezolvand in acelasi timp diverse alte probleme legate de functionalitatea ei, aplicatia George pentru iPhone si Android fiind oferita gratuit prin App Store si Google Play Store acum.

George își schimbă look-ul în magazinele de aplicații de pe iOS, Android și Huawei. Actualizează George app și descoperă ce alte schimbări am mai făcut în aplicație. Același George, o nouă icoană. Am reîmprospătat designul pictogramei George și puteți alege culoarea preferată pentru pictograma aplicației. Veți putea să vă ștergeți contactele direct de pe telefon.

Au fost adăugate noi funcționalități pentru îmbunătățirea experienței utilizatorului și unele erori au fost remediate. George este mai pregătit ca niciodată să te ajute pe drumul către independența financiară.