X

Anuntul CEC Bank cu un Semnal de ALARMA pentru Clientii din Romania

CEC Bank, una dintre bancile cele mai vechi din Romania care are si un numar foarte mare de clienti, trage un extrem de serio semnal de alarma pentru clientii din intreaga tara, iar asta pentru ca le spune cat de usor poate fi compromis un cont bancar in cadrul unui atac cibernetic al carui victima putem deveni.

CEC Bank explica mai jos faptul ca un simplu link malitios poate duce la compromiterea securitatii noastre bancare, iar prin aceasta procedura pot fi furati banii nostri foarte rapid de catre hackeri, astfel ca trebuie sa fim extrem de vigilenti cand vine vorba despre atacurile cibernetice care se desfasoara constant.

In repetate randuri CEC Romania le-a spus clientilor din Romania sa fie foarte vigilenti cu privire la atacurile de tip phishing, insa avand in vedere ca pentru oamenii obisnuiti este extrem de dificil sa isi dea seama cand sunt tinta unui atac de acest gen, semnale de alarma precum cel de mai jos trebuie trase in mod constant.

CEC Romania stie foarte bine ca trebuie sa ii ajute pe clientii din Romania sa se protejeze, pentru ca altfel exista riscul ca ei sa devina victimele atacatorilor extrem de usor, iar din pacate nu intotdeauna pot fi recuperati banii care au fost furati in cadrul unui atac de acest gen, asa ca este important sa fim extrem de vigilenti.

O simplă accesare a unui link suspicios ar putea compromite securitatea contului tău bancar. Alege vigilența și nu te lăsa păcălit de tentativele de phishing.

This post was last modified on mart. 28, 2023, 12:31 PM 12:31

Disqus Comments Loading...