X

Clientii ENEL din Romania Notificati, la ce Trebuie sa fie ATENTI in Propriile Case

ENEL, marele grup energetic din Romania cu peste 3 milioane de clienti care beneficiaza de serviciile de gaze naturale si energie electrica, dar care a anuntat deja ca pleaca din tara noastra, ii notifica in mod oficial pe romanii din intreaga tara cu privire la ceea ce trebuie sa fie atenti atunci cand isi renoveaza casele.

ENEL vorbeste mai jos despre modalitatile prin care putem sa ne renovam casele tinand cont de eficienta energetica a acestora, iar asta pentru ca daca decidem sa ne facem casele eficiente din punct de vedere energetic, putem sa economisim bani la facturile lunare de energie electrica, sau chiar gaze naturale, oricand.

Decizia celor de la ENEL Romania de a le oferi clientilor din Romania informatii de acest gen este una foarte importanta, iar asta pentru ca toti romanii ar trebui sa stie cum sa isi faca mai eficiente casele, din punct de vedere energetic, iar asta pentru ca oricine vrea sa beneficieze de facturi mai mici pentru energie in fiecare luna.

ENEL Romania nu este singura companie din sectorul energetic care are sfaturi de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vin diverse informari de acest gen in ultima perioada din cauza numeroaselor probleme pe care le genereaza preturile foarte mari la energie din ultimul an de zile.

Cum să construiești o casă care să fie cât mai eficientă energetic? La ce să fii atent când renovezi locuința, ca să ai un consum cât mai mic de energie ulterior? Ce este standardul nZEB de eficiență energetică a clădirilor?

Află răspunsurile la aceste întrebări în cel mai recent episod al podcastului „EU și Energia”, direct de la specialiștii în energie, care explică ce rol joacă eficiența energetică în construcții.

This post was last modified on apr. 3, 2023, 5:20 PM 17:20

Disqus Comments Loading...