X

SCHIMBAREA ING Bank foarte IMPORTANTA Anuntata Oficial Clientilor Romani

ING Bank a realizat o schimbare foarte importanta care vizeaza clientii din toata Romania, iar printr-o noua informare o aduce in atentia tuturor in momentul de fata, si asta deoarece a implementat la final de luna martie in Romania sistemul de plati instant cu alte banci din tara noastra, unul foarte apreciat de multa lume.

ING Bank stie foarte bine cat de multi romani vor sa se bucure de un sistem de acest gen, astfel ca implementarea sa la nivel national este o masura extrem de buna de care vor putea profita foarte multi oameni, iar asta pentru ca toti clientii bancii vor putea face transferuri instante in bani chiar de acum.

Conform celor de la ING Romania, transferurile instante de bani vor putea fi facute in orice moment al zilei, sau al saptamanii, deci nu trebuie sa ne facem griji din acest punct de vedere, totul fiind realizat automat, iar aceasta este o veste grozava pentru romanii care chiar vor sa profite de acest sistem acum.

ING Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la acest sistem important, cum il putem activa, dar si ceea ce se intampla dupa ce il activam, iar asta pentru ca toata lumea ar trebui sa stie cum poate profita de acest sistem in momentul de fata oriunde in Romania, el fiind extrem de util.

Aderarea ING Bank la Plățile Instant demonstrează atât atractivitatea serviciului pentru consumatorii finali, eficiența acestuia, ușurința lui în utilizare, cât și maturizarea pieței locale de servicii de plăți, care evoluează conform tendințelor pentru plățile de retail înregistrate la nivel european și global.

Serviciul Plăți Instant, dezvoltat de TRANSFOND, asigură transferul banilor din contul bancar al plătitorului ȋn cel al beneficiarului, aflat la altă bancă sau invers, în maxim 10 secunde, în ORICE moment (24/7/365). În practică, încă de la lansare, în aprilie 2019, durata reală a transferului între două bănci participante se încadrează în circa 4 secunde. În cazul Plăților Instant nu se folosește cardul bancar.

This post was last modified on apr. 3, 2023, 6:43 PM 18:43

Disqus Comments Loading...