Survivor Se Schimba COMPLET, Anunturile de ULTIMA ORA privind Concurentii

Survivor Schimba COMPLET Anunturile ULTIMA ORA Concurentii

Survivor, reality show-ul cel mai popular din Romania in momentul de fata, se schimba aproape complet la momentul actual, astfel ca o serie de anunturi de ultima ora ne aduc in atentia imediata ceea ce se va intampla cu toti concurentii in aceasta saptamana, iar asta pentru ca lucrurile devin si mai interesante.

Survivor a anuntat inca de saptamana trecuta faptul ca noul trib TAINO a fost format din concurentii celor doua triburi anterioare, iar asta pentru ca evolutia competitiei a dus in acest punct, iar diseara vom vedea si primele probe individuale ale concurentilor, asta daca nu ati vazut totul inca de aseara pe platforma de streaming video la cerere.

Conform celor de la Survivor Romania, “marile batalii abia acum incep”, iar asta inseamna ca vom vedea foarte multe provocari extrem de interesante prin care vor fi trecuti concurentii pentru a obtine imunitate individuala, aceasta asigurandu-le siguranta in cazul voturilor tribale, care desigur ca devin si mai intense.

Survivor Romana intra intr-o noua etapa in care strategia va conta extrem de mult, iar asta pentru ca voturile din consiliile tribale vor genera noi aliante pentru a-i scoate din competitie pe jucatorii cei mai puternici, astfel ca ne asteapta alte cateva saptamani extrem de interesante in cadrul acestei competitii.

Acum, roșu și albastru reprezintă un întreg. Acesta este simbolul tribului TAINO! De astăzi, tribul TAINO va conviețui pe o singură insulă! Pe cei 13 concurenți îi așteaptă o nouă aventură în Republica Dominicană. Astazi au loc individualele la Survivor România! Mariile bătălii de abia acum încep.