X

Volodimir Zelenski Anunta un Nou Pachet de Ajutor Militar Urias din SUA

Volodimir Zelenski a confirmat un nou pachet urias de ajutor militar care urmeaza sa fie trimis de catre SUA, iar asta pentru ca de la Washington a fost confirmat faptul ca munitie si tehnica militara de 2.6 miliarde de dolari vor fi dedicate Ucrainei.

Volodimir Zelenski isi lauda deasemenea soldatii care lupta impotriva rusilor, vorbeste despre situatia foarte dificila de pe front, si spune ca tara sa este capabila sa previna raspandirea razboiului dincolo de granitele sale, daca primeste ajutorul militar pe care il cere.

“În permanență în contact cu comandanții noștri care se confruntă cu starea diabolică pe câmpul de luptă.

Astăzi a avut loc un format special al întâlnirii noastre militare. Generalul Syrskyi – în privința lui Bakhmut, șeful, șef al GUR – în ceea ce privește situația militară generală. Ministerul Apărării – în ceea ce privește aprovizionarea cu muniție și orice altceva în funcție de nevoile apărătorilor noștri. Deciziile sunt deja puse în aplicare.

Toată ziua ne pregătim pentru evenimentele internaționale planificate pentru această săptămână. Sunt importanți, curajoși, ambițioși. Deoarece este o regulă pentru Ucraina.

Ținem situația internă sub control. În special, în ceea ce privește independența spirituală.

Îl garantăm și noi. Nimeni nu va reuși să spargă Ucraina – nici din exterior, nici din interior.

Mulțumesc tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Avdiivka și Bakhmut, Maryinka și Krasnohorivka, fiecare direcție fierbinte… Vă mulțumesc, soldaților! Mulțumim tuturor celor care ajută Ucraina!

Aș dori să subliniez două decizii astăzi. SUA oferă un pachet de sprijin pentru apărare de 2,6 miliarde de dolari. Muniție pentru Himars, pentru apărarea aeriană, pentru artilerie – ceea ce este necesar. Mulțumesc domnule președinte Biden, mulțumesc Congres, mulțumesc fiecărui american!

Iar a doua decizie: activitatea Comisiei Internaționale Independente a ONU care investighează crimele rusești împotriva ucrainenilor a fost extinsă astăzi. Fiecare astfel de pas legal internațional îi aduce pe rashiști mai aproape de responsabilitatea inevitabilă, justă.

Ucraina este capabilă să împiedice extinderea războiului. Capabil să învingă Rusia pe pământul nostru. El a spus acest lucru în timpul unei adrese adresate guvernatorilor SUA.

Dușmanul libertății trebuie să piardă rapid și sigur acolo unde a intrat cu un război de agresiune criminal și neprovocat. De aceea apelăm la SUA pentru sprijin, pentru arme și pentru finanțe. Fie ca Ucraina să reziste – fie ca pacea voastră, aliații și partenerii să reziste.

America își poate proteja valorile, care coincid cu ale noastre, cu Ucraina. Principalul lucru este să nu pierdem timpul, să nu pierdem șansa pe care o avem. Acționează acum, ajută acum. Ucrainenii o fac pentru ca americanii să nu fie nevoiți să lupte. Împreună, dobândim putere nouă pentru statele noastre.

Și sunt sigur că vom avea întotdeauna succes. Mulțumesc, America, pentru exact tipul de ajutor care face posibilă câștigarea!”

This post was last modified on apr. 4, 2023, 11:22 PM 23:22

Disqus Comments Loading...