X

Zilnic LIDL Romania Ofera GRATUIT Vouchere Romanilor, Cum le Poti Obtine

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri care are in Romania magazine in foarte multe localitati, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu ceea ce le ofera gratuit zilnic, si vorbim despre vouchere de cumparaturi care pot fi activate direct din aplicatia LIDL Plus pe care o are compania.

LIDL Romania explica mai jos campania sa numita Cupoane de PRimavara, iar asta pentru ca prin intermediul sau ne vom putea bucura pana de paste de vouchere de cumparaturi care ne ajuta sa beneficiem de promtoii bune pentru unele dintre produsele care sunt disponibile la vanzare in oricare dintre locatiile din tara noastra.

Conform celor de la LIDL, voucherele de cumparaturi sunt oferite exclusiv prin intermediul aplicatiei LIDL Plus, deci daca nu o aveti instalata, atunci ar trebui sa o faceti imediat, pentru ca nu exista vreo sansa sa beneficiati de aceste vouchere de cumparaturi in alta situatie, iar activarea unui cont se face foarte rapid in orice zi.

LIDL explica pe website-ul sau mai multe despre aceasta campanie speciala care va fi in plina derulare pana in data de 15 aprilie, iar voucherele le vom putea folosi in toate aceste zile pentru cumparaturile care ne intereseaza, asa ca merita sa va uitati cu atentie mare la tot ceea ce ne este oferit de catre lantul de supermarket-uri.

Ți-am pregătit noi surprize în aplicația #LidlPlus! În fiecare zi în care accesezi aplicația, primești câte un cupon cadou. În perioada 03.04 – 15.04, intră zilnic în aplicația Lidl Plus și descoperă cupoanele de primăvară. Campania are loc între 3-15 aprilie, iar pe website poți vedea mai multe detalii.

This post was last modified on apr. 4, 2023, 11:56 PM 23:56

Disqus Comments Loading...