X

Austria Aliata cu Suedia si Danemarca cere IMPORTANTE Masuri URGENTE pentru Schengen si Romania

Austria si-a gasit doi noi aliati puternici in lupta pe care o duce cu UE pentru Spatiul Schengen, iar asta deoarece Suedia si Danemarca sunt de acord cu ceea ce vrea sa faca Karl Nehammer in Europa, statele sustinand cererile de reformare a sistemului de azil, dar si a spatiului de circulatie fara controale la granite, pentru a se reduce migratia ilegala.

Austria a reusit sa convinga tarile nordice sa i se alature din cauza faptului ca ambele sunt de ani de zile afectate de problema migratiei ilegale, iar danezii au trimis deja Comisiei Europene o scrisoare cu cererea de a se pune in aplicare masuri care sa aiba impact pentru reducerea migratiei ilegale, chiar daca schimbarile vor veni greu.

Austria isi cauta noi aliati pentru a-si sustine planurile din cauza faptului ca exista cateva tari puternice din UE care sustin aderarea Romaniei la Schengen, cum ar fi Germania si Spania, si care nu prea sustin masurile propuse de la Viena, deci ramane de vazut cine va avea castig de cauza, si cand va adera tara noastra.

“Suntem țări similare cu privire la multe probleme, inclusiv migrația. Încă o dată, vedem un număr tot mai mare de sosiri în Europa. Austria este printre cele mai afectate. Uniunea Europeană trebuie să elimine stimulentele pentru a porni în călătorii periculoase către Europa.

Există un impuls în UE, ceva se mișcă în sfârșit. Nehammer își propune să facă Austria mai puțin atractivă pentru migranți, prin reducerea plăților de sprijin social în primii ani ai migranților după sosirea acestora. Danemarca a trimis o scrisoare Comisiei prin care o îndemna să ia măsuri, care a fost semnată si de catre Austria.”

This post was last modified on apr. 8, 2023, 11:13 AM 11:13

Disqus Comments Loading...