X

Clientii E.ON sunt ATENTIONATI cu Privire la Noi Modificari privind Facturile din Romania

E.ON, mare grup de energie din Romania cu milioane de romani care beneficiaza de servicii de gaze naturale si electricitate, le atrage atentia tuturor clientilor din Romania cu privire la modificarile care sunt facute in legatura cu facturile care sunt emise in fiecare luna, ele venind direct de la ANRE.

E.ON le spune romanilor ca in baza noilor reglementari pe care ANRE le cere pentru facturile companiilor de energie, romanii ar trebui sa beneficieze de mai multe informatii cu privire la ceea ce platesc in fiecare zi, deciziile fiind luate in ideea de a ii proteja pe oamenii care platesc lunar pentru aceste servicii.

Una dintre schimbarile importante pentru facturile emise de catre E.ON Romania, si nu numai, vizeaza inclusiv simplificarea facturilor pentru a se intelege mai usor pentru ce anume se platesc anumite sume de bani, astfel ca in mod teoretic n-ar trebui sa mai avem nevoie de ajutorul companiei pentru a intelege ceea ce platim.

E.ON Romania spune ca aceste modificari se vor pune in aplicare de luna aceasta, deci pentru consumul realizat incepand cu 1 aprilie vor deveni vizibile aceste schimbari, astfel ca facturile emise in luna mai vor fi facute in baza reglementarilor noi pe care le impune ANRE in momentul de fata in tara.

Conform celor apărute în presă, presedintele ANRE suține că: „Am aprobat modificări consistente la Regulamentul de furnizare a energiei la clienţii finali, care întăresc drepturile acestora în scopul de a completa măsurile de protecție.” și că „Am vizat inclusiv simplificarea conținutului facturii la energie și a anexei acesteia.

Noile RF spun că toți consumatorii casnici vor primi facturi care să respecte noul format al facturilor pentru consumul realizat începând cu 1 aprilie. Așadar, râmâi cu ochii pe Stația de energie. Promitem să revenim aici cu ultimele noutăți, dar mai ales detalii despre facturile care vor ajunge în casele noastre, în scurt timp.

This post was last modified on apr. 8, 2023, 12:17 PM 12:17

Disqus Comments Loading...