ING Bank ii Anunta pe Clienti despre un IMPORTANT Beneficiu Oferit

ING Bank Anunta Clienti IMPORTANT Beneficiu Oferit

ING Bank a decis sa ii anunte in mod oficial pe clientii din toata Romania despre un foarte important beneficiu despre care ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca ii invata cum sa activeze un sistem care sa le permita sa-si plateasca facturile mai usor si mai rapid, fara batai de cap.

ING Bank vorbeste mai jos despre o optiune din cadrul platformei Home’Bank prin intermediul careia aflam cand ni se emite o factura pe care trebuie sa o platim, si avem optiunea de a alege sa o platim pe loc, sau nu, astfel incat sa nu ne mai facem griji in legatura cu faptul ca respectiva factura nu a fost achitata.

In baza informatiilor pe care cei de la ING Romania le explica mai jos, exista si optiunea de a activa un sistem care permite inclusiv plata automata a facturilor care sunt emise pentru noi, asa ca avem inclusiv aceasta optiune, deci noi decidem in final cum sunt achitate facturile, dar e bine sa stim ce fel de optiuni sunt oferite.

ING Romania ofera prin intermediul Home’Bank o varietate de servicii speciale care ne ajuta sa facem plati mai usor, sa economisim bani, si nu doar atat, astfel ca merita sa ne uitam cu atentie la tot ceea ce ne pune la dispozitie banca in momentul actual, pentru ca unele dintre beneficii pot fi extrem de utile.

Oriunde ar fi ea, în cutia poștală, pe e-mail sau printr-un sertar, serviciul „Facturile mele” din Home’Bank te scapă de grija ei. Super simplu, te anunță imediat ce primești o factură, iar tu doar alegi dacă o plăteşti pe loc, mai târziu sau dacă o treci pe plată automată.

Nu mai trebuie să ții cont de programul altora. Ții cont doar de-al tău. Te plimbi în voie, călătorești, stai la seriale, iar acest serviciu gratuit are grijă ca facturile tale să fie la zi și tot el îți zice dacă plata s-a efectuat sau a eșuat, de exemplu din motive de fonduri insuficiente.