X

Survivor: Noile PROVOCARI de ULTIMA ORA Anuntate Concurentilor de PRO TV

Survivor este cel mai popular reality show din Romania in momentul de fata, in continuare, iar cu milioane de romani care urmaresc in fiecare saptamana ceea ce se intampla in cadrul competitiei, cei de la PRO TV cauta mereu sa faca schimbari care sa mentina interesul la un nivel ridicat vis-a-vis de emisiune, si azi aflam unele noi.

Survivor urmeaza sa ii supuna pe concurenti unor noi provocari menite sa faca show-ul si mai interesant, si sa faca parcursul catre finalul competitiei unul mult mai dificil, iar asta pentru ca toti cei care vor ajunge in consiliul tribal final trebuie sa merite s afie acolo, dar si sa castige premiul oferit de catre PRO TV.

Desigur ca nu a fost dezvaluit vreun detaliu cu privire la noile provocari pe care concurentii Survivor Romania vor trebui sa le treaca, cel putin deocamdata, dar este de presupus ca va fi vorba despre o serie noua de obstacole care nu vor fi usor de depasit, si asta va tine mai multa lume aproape de televizoare.

Survivor Romania are emisiunile transmise in fiecare saptamana in zilele de luni, marti si miercuri, insa desigur ca puteti sa le vedeti inclusiv prin intermediul platformei de streaming video la cerere pe care cei de la PRO TV le au, inclusiv in avans, asa ca veti sti ce se intampla inaintea multor altor fani ai show-ului.

Săptămâna viitoare ne revedem din nou la SURVIVOR! Provocările sunt din ce în ce mai mari pentru concurenți, iar strategiile se schimbă. Poți urmări show-ul de luni până miercuri la PRO TV și cu o zi în avans pe VOYO! Concurenților le-a fost cu adevărat dor de o recompensă de Comunicare.

Ce îți poate face ziua mai bună, decât melodia ta preferată ? Vodafone Romania a oferit șansa supraviețuitorilor să asculte muzică pe o boxă portabilă.

This post was last modified on apr. 8, 2023, 12:30 PM 12:30

Disqus Comments Loading...