X

Vouchere Kaufland Date GRATUIT Romanilor Inainte de Paste 2023

Kaufland, cel mai mare lant de hypermarket-uri din toata Romania, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca da gratuit vouchere de cumparaturi inainte de Paste 2023, si vorbim despre vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare pe care oricare dintre romani le pot castiga, daca sunt interesati.

Kaufland le cere clientilor din Romania, ca si in cazul altor cateva promotii similare pe care le-a derulat, doar sa dea un tag pe Facebook unui prieten care isi ia mereu carucior de cumparaturi atunci cand merge la cumparaturi, iar asa sunt in mod automat inscrisi in cadrul acestei campanii pentru a castiga premiile oferite.

Ideea celor de la Kaufland Romania s-a dovedit a avea succes in repetate randuri, iar asta pentru ca multe vouchere au fost oferite prin aceasta metoda pana acum, si se pare ca ea continua, pentru ca romanii sunt dornici sa castige premiile pe care lantul de hypermarket-uri vrea sa le ofere oamenilor.

Kaufland Romania ofera acum 3 vouchere de cumparaturi pentru clientii romani care sunt dornici sa profite de aceasta campanie speciala inainte de Paste 2023, si e bine sa faceti acesti lucru, pentru ca totul se desfasoara doar pentru o perioada foarte limitata de timp, dupa care promotia va disparea.

Și tu ai un prieten care ia mereu cărucior de cumpărături, chiar dacă nu cumpără așa multe produse? Dă-i tag în comentarii și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei! Pentru a se înscrie la concurs, participanții trebuie să întrunească cumulativ următoarele condiții.

Să deţină un profil de Facebook. Să comenteze la una din cele nouă postări de concurs și să ofere un răspuns la întrebările adresate (ex. “Cu cine ai împărți ultima felie de pizza?”).  Să publice comentariul în intervalul alocat fiecărei etape în parte (conform intervalului orar de la punctul 3), pe profilul de Facebook Kaufland România.

This post was last modified on apr. 8, 2023, 9:50 AM 09:50

Disqus Comments Loading...