X

ATENTIONAREA LIDL Romania de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti Romani

LIDL Romania, lantul de supermarket-uri cu un numar mare de clienti care ii viziteaza magazinele in fiecare zi, a decis sa publice o atentionare de ultima ora despre care ar trebui sa stie romanii, iar asta pentru ca dezvaluie programul complet al magazinelor sale pentru Paste 2023, si e bine sa stiti cum se vor desfasura lucrurile.

LIDL Romania spune c aincepand cu 15 aprilie programul magazinelor se modifica, in aceasta zi urmand a fi deschise locatiile doar pana la ora 18:00, astfel ca nu veti putea face cumparaturi chiar pana la ora normala de inchidere, 22:00, si e foarte bine sa stiti acest lucru in momentul de fata, pentru a va programa cumparaturile.

In ziua de 16 aprilie 2022, cei de la LIDL vor avea toate magazinele din Romania inchise, acelasi lucru fiind valabil inclusiv in ziua de 17 aprilie, lucru care desigur ca nu ar trebui sa surprinda pe absolut nimeni, pentru ca asa s-a intamplat inclusiv in cursul anilor trecuti in cazul lantului de supermarket-uri din tara noastra.

LIDL spune ca programul magazinelor sale va reveni la normal incepand cu data de 18 aprilie, astfel ca putem sa mergem de atunci sa cumparam tot ceea ce cumparam in mod normal din locatiile sale fara probleme, si e bine sa va ganditi ca inclusiv alte lanturi similare de magazine iau decizii similare in aceasta perioada de timp.

Pe 16 și 17 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa noastră să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine. Vă urăm Paște fericit și ne bucurăm să ne revedem pe 18 aprilie!

This post was last modified on apr. 9, 2023, 9:54 AM 09:54

Disqus Comments Loading...