X

Decizia Orange pentru Abonamente, Anuntul IMPORTANT pentru Toti Romanii

Orange, grupul de telecomunicatii cel mai mare din Romania in momentul de fata, a anuntat in mod oficial o decizie importanta pe care a luat-o cu privire la abonamentele pe care le ofera clientilor din toata tara, sau oricaror romani, iar asta pentru ca in momentul de fata are o promotie speciala cu abonamente la jumatate de pret.

Orange explica mai jos ca aceasta campanie speciala este disponibila exclusiv in cadrul magazinului sau online doar pana la finalul acestei zile, asa ca exista o perioada redusa de timp in care putem sa ne bucuram de pretul injumatatit pentru abonamente, asa ca daca suntem interesati de vreunul, ar trebui sa profitam acum.

Dupa cum veti vedea inclusiv in cadrul website-ului celor de la Orange Romania, avem o selectie destul de limitata de abonamente dintre care putem alege ceea ce ne intereseaza pentru a contracta, si desigur ca trebuie sa activam un abonament pentru o perioada de 24 de luni de zile pentru a ne bucura efectiv de reducere.

Orange Romania nu este la prima promotie de acest gen pentru clientii din toata Romania, si asta in conditiile in care vorbim despre una extrem de interesanta pentru foarte multi romani care au nevoie de un abonament nou, ieftin, dar care ofera si beneficii pe masura asteptarilor, asa cum sunt serviciile furnizate de catre grupul francez.

Nu rata ultimele 2 zile cu 50% reducere la toate abonamentele 5G fără telefon. Activează un contract pe 24 de luni şi bucură-te de oferta exclusiv online. Abonamente Orange Best Deal de primăvară în cea mai rapidă rețea.

This post was last modified on apr. 9, 2023, 11:41 AM 11:41

Disqus Comments Loading...