X

Marcel Ciolacu: 3 Anunturi IMPORTANTE ale Presedintelui PSD pentru Romani

Marcel Ciolacu a facut 3 anunturi foarte importante pentru milioane de romani din intreaga tara, presedintele PSD vorbindu-le in primul rand romanilor din intreaga tara despre cazul elevului care a injunghiat o profesoara de limba japoneza in Bucuresti, dar si despre cei care au agresat un cadru didactic in Prahova.

Marcel Ciolacu vorbeste deasemenea si despre Autostrada Moldovei, al carui progres este remarcabil la momentul actual, cu o buna parte construita deja, iar in final transmite un mesaj pentru Pastele romano – catolic, sarbatoric astazi in intreaga lume, un numar mare de romani celebrandu-l in aceasta zi.

“Cazurile recente ale elevului care a înjunghiat premeditat o profesoară sau al celor din Prahova care au umilit și batjocorit un cadru didactic sunt cutremurătoare. Și este cu atât mai grav cu cât astfel de lucruri se petrec într-o sală de clasă! Aceste cazuri pun în discuție #autoritatea profesorilor. S-a mers prea departe, cu această libertate prost înțeleasă. Dascălii au ajuns bătaia de joc a unor elevi care consideră că au doar drepturi, fără nicio obligație. Lucrurile nu pot continua așa!

Înainte dascălul era una dintre cele mai respectate persoane din comunitate. S-a pierdut acest respect și este foarte grav! Nu poți avea educație de calitate dacă profesorii nu sunt #respectați! Iar, când vorbim de educație, vorbim de viitorul României. De aceea, trebuie intervenit urgent! Avem legile Educației în Parlament. #PSD va insista ca noile reglementări să restabilească autoritatea profesorilor și respectul pentru cei care ne învață carte!

Acesta este PNRR, oameni buni! #Autostrada Moldovei se face cu bani europeni și cu un constructor român! Astăzi au fost așternuți primii kilometri de asfalt la Râmnicu-Sărat, între două tronsoane ale Autostrăzii Buzău -Focșani. Îl felicit pe ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu deoarece a impulsionat tot ce ține de proceduri și de statul român, astfel încât #Moldova să aibă o autostradă, după 30 de ani!

Sărbătoarea Învierii Domnului pentru credincioșii romano-catolici, reformați, evanghelici și unitarieni din țara noastră îmi oferă bucuria de a transmite acestor comunități de credință sărbători fericite, pline de bucurie și de lumină.
Învierea Domnului este sărbătoarea care marchează depășirea oricăror suferințe și limite umane.

Si care ne oferă speranța și perspectiva unei vieți reînnoite, centrată pe iubire ca preocupare și grijă permanentă pentru aproapele nostru. În același timp, este o sărbătoare a reuniunii în jurul unor valori fundamentale, care ne îndeamnă la pace și solidaritate. Vă doresc tuturor sărbători pline de sănătate, iar lumina Învierii să vă lumineze risipind negura necunoștinței și a tristeții! Cristos a înviat!”

This post was last modified on apr. 9, 2023, 9:16 AM 09:16

Disqus Comments Loading...