Masurile Auchan IMPORTANTE, ce da GRATUIT la Fiecare Comanda de Paste 2023

Masurile Auchan IMPORTANTE GRATUIT Fiecare Comanda Paste 2023

Auchan, unul dintre lanturile principale de hypermarket-uri din Romania care este vizitat de milioane de romani in fiecare an, ii anunta in mod oficial pe toti oamenii in legatura cu tot ceea ce le da gratuit la fiecare comanda pe care o fac in perioada dinainte de Paste 2023, si puteti vedea mai jos informatii despre asta.

Auchan le ofera romanilor inapoi pe cardurile Auchan MyClub o parte dintre banii care sunt cheltuiti pe cumparaturile pe care le fac, procentul variind in functie de produsul cumparat, si nu vorbim despre bani fizici, ci despre bani care ajung pe cardurile de fidelitate ale clientilor, si pot fi folositi la cumparaturi ulterioare.

Exista, desigur, serii limitate de produse care fac parte din aceasta campanie speciala pe care cei de la Auchan Romania o deruleaza in perioada urmatoare, astfel ca este foarte important sa va uitati cu atentie la aceste informatii pentru a sti exact la ce veti putea primi banii inapoi, si la ce nu se ofera asta.

Auchan Romania incearca sa ii ajute pe clientii din toata tara sa se bucure de un Paste 2023 asa cum isi doresc, in special in conditiile economice actuale, insa nu trebie sa uitati ca aveti nevoie de un card de fidelitate Auchan MyClub pentru a putea profita de banii care ne sunt returnati de catre companie noua.

Cadou de Paște! La fiecare comandă plasată în perioada Sărbătorilor Pascale primești un cadou din partea iepurașului Auchan. Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii.