X

Hotararea E.ON Foarte IMPORTANTA Anuntata Oficial Romanilor Astazi

E.ON, companie de energie cu milioane de romani care depind de energia pe care o furnizeaza in fiecare luna, a hotarat sa anunte in mod oficial faptul ca isi va continua politica prin care “doneaza kilowati” catre persoanele care au nevoie de ajutor, sau institutiile care sunt create pentru a ajuta oamenii aflati in nevoie.

E.ON a anuntat ca va reduce costurile cu energia pe care acestea le au, explicand in clipul video de mai jos cam despre cine ar fi vorba, si totul este gandit ca o donatie menita sa ajute oamenii in aceasta perioada care ramane foarte complicata, cu anumite costuri destul de ridicate pentru anumite persoane.

Conform celor de la E.ON Romania, anul acesta au fost selectate pentru Paste 2023 persoanele si institutiile care vor beneficia de aceste “donatii de kilowati”, campania de responsabilitate sociala pe care o deruleaza grupul de energie putand face foarte mult bine pentru foarte multe persoane, in final.

E.ON Romania nu este nici singura companie de energie care actioneaza intr-un asemenea mod, iar asta pentru ca si alte companii au facut gesturi similare pana in momentul de fata, asa ca e bine ca se decide sa fie ajutati oamenii si institutiile care incearca sa faca bine in lumea in care traim cu totii.

De 8 ani, prin campania #DaruiesteLumina, donăm kilowați de energie celor în nevoie și instituțiilor aflate în slujba binelui. Astfel, reducem costurile acestora cu energia, pentru ca munca și dedicarea lor să aibă focusul care contează: facerea de bine.

Intră pe #StatiaDeEnergieEON şi află care este obiectivul nostru cu ocazia sărbătorilor pascale şi care sunt instituţiile selectate în acest an. Daruieste Lumina #EON.

This post was last modified on apr. 10, 2023, 3:03 PM 15:03

Disqus Comments Loading...