X

Ministrul Apararii din Ucraina a fost Aproape de a fi Capturat in Hostomel

Ministrul Apararii din Ucraina a dezvaluit ca anul trecut, la inceputul razboiului cu Rusia, cand Hostomel era sub asediul fortelor ruse, a fost aproape de a fi capturat, deoarece locatia in care trebuia sa fie pentru a coordona apararea din tara a fost una dintre primele atacate de catre rusi in asalturile lor.

Ministrul Apararii din Ucraina afirma ca daca ar fi ajuns in acea locatie cu o zi, sau doua, mai devreme, atunci jumatate dintre membrii ministerului ar fi fost capturati de catre armata rusa, ceea ce arfi schimbat intr-o foarte mare masura soarta razboiului, insa intr-un final lucrurile s-au derulat intr-o cu totul alta directie.

“Șeful Ministerului Ucrainean al Apărării, Reznikov, a spus că anul trecut a fost aproape capturat în Hostomel, lângă Kiev, unde fusese debarcată o forță rusă de debarcare.

Potrivit lui Reznikov, Postul de Comandă Protejat (PCP) al Ministerului Apărării, unde ar fi trebuit să meargă cu echipa sa, se afla în Hostomel, unde a avut loc o aterizare masivă a Rusiei.

„PCP, care a fost repartizat personalului meu, era amplasat, veți râde, în Hostomel, într-o locație protejată care a fost prima ambuscadă. Teoretic, dacă ne-am fi mutat acolo cu cel puțin o zi sau două mai devreme, eu ar fi avut jumătate din minister acolo. Aproape un prizonier”, a declarat Reznikov presei ucrainene într-un interviu.”

This post was last modified on apr. 10, 2023, 9:52 PM 21:52

Disqus Comments Loading...