X

Volodimir Zelenski Anunta Recuperarea a 100 de Soldati Capturati de Rusi

Volodimir Zelenski a anuntat in mod oficial faptul ca 100 de soldati care au fost capturati de catre Rusia in timpul razboiului au fost recuperati astazi, numarul fiind similar cu cel al soldatilor recuperati si in cadrul altor schimburi similare.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre ceea ce s-a intamplat in cadrul acestui schimb, si tara va continua sa convinga Rusia sa isi recupereze cat mai multi dintre soldatii care sunt capturati.

“Astăzi sunt o veste bună de la echipa noastră de schimb. Am reușit să aducem acasă încă 100 de fundași. 80 de bărbați și 20 de femei. Aceștia sunt militari, grăniceri, militari ai Forțelor Militare și Navale, polițiști naționali. Printre ei, apropo, se numără apărătorii lui Azovstal.

Sunt o sută de familii care au primit o adevărată bucurie înainte de Paște. Și, bineînțeles, continuăm să muncim pentru a întoarce toți oamenii noștri din captivitatea rusă. Ne amintim pe toți! Și ne vom întoarce!

Mulțumim tuturor celor din Centrul nostru de Coordonare al GUR, mulțumim tuturor celor implicați în negocieri și pregătirea schimburilor: băieți Budanova, Yermak, Malyuk, Lubinets… Bravo, băieți!

Și sunt recunoscător în mod special tuturor celor care ne sprijină oamenii după eliberare și se ocupă de tratament și adaptare – acest lucru este important.

Mulțumim tuturor celor cărora le pasă de Ucraina! Slavă tuturor celor care se află în prezent în luptă, în serviciu și în misiuni de luptă! Glorie Ucrainei!

Un stat terorist nu va depăși unitatea tuturor celor care prețuiesc libertatea. Ocupatorul nu va face din intimidare și teroare noua normă pentru Europa. Ei nu vor convinge pe nimeni că a ucide și a jefui este mai bine decât a trăi conform legii și a coopera. Și steagul rus nu va prinde rădăcini pe teritoriul ocupat al Ucrainei.”

This post was last modified on apr. 10, 2023, 11:28 PM 23:28

Disqus Comments Loading...