X

Anunt al BANCA Transilvania in ATENTIA Clientilor, ce da GRATUIT Astazi

BANCA Transilvania aduce in imediata atentie a tuturor clientilor, din toata Romania, un anunt foarte important, iar asta pentru ca dezvaluie in mod oficial ceea ce a decis sa dea gratuit oricaror romani care vor sa profite de aceasta promotie speciala derulata chiar acum in Romania, si merita sa stiti despre ea.

BANCA Transilvania a decis ca astazi sa organizeze o noua campanie BT Pay Day, iar prin intermediul sau le ofera oricaror clienti din Romania posibilitatea de a castiga un paddle board, daca fac plati cu telefonul folosind cardurile emise de catre banca, oricand in cursul zilei, pana la ora 00:00, dar nu mai tarziu de atat.

Daca ati mai participat la vreo campanie BT Pay Day pe care BANCA Transilvania a derulat-o, atunci stiti sigur ca trebuie sa aveti aplicatia BT Pay instalata in iPhone si Android, sa faceti o plata cu telefonul, iar inscrierea in tragerea la sorti va fi in mod automat facuta de catre banca, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere.

BANCA Transilvania deruleaza aceasta campanie exclusiv in cursul acestei zile, si exclusiv pentru clientii din toata Romania, deci nu veti putea participa la ea daca nu indepliniti aceste doua conditii principale, ceva ce desigur ca este perfect normal, din moment ce si pana acum campaniile similare au vizat exclusiv clientii romani.

Te pasionează sporturile acvatice sau ți-ar plăcea să încerci ceva nou? Atunci avem un premiu cool pentru tine: un paddle board. Trebuie să faci azi, 13 aprilie, o plată cu telefonul și intri automat în tragerea la sorți. Regulamentul îl găsești pe site-ul nostru.

This post was last modified on apr. 13, 2023, 12:39 PM 12:39

Disqus Comments Loading...