X

Decizia Kaufland cu IMPACT Mare pentru Multi Romani din TOATA Tara

Kaufland, lantul de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine la nivelul intregii tari in momentul actual, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce pot face pentru a ajuta romanii mai putin norocosi sa aiba parte de un paste mult mai fericit cu ajutorul donatiilor facute de catre ei in aceasta perioada.

Kaufland le spune romanilor ca in magazinele sale din toata tara a decis sa organizeze o campanie speciala numita “Cutia cu Fericire”, iar prin intermediul ei aduna alimente donate de catre romani, si in colaborare cu un ONG specializat pe ajutarea romanilor, duce alimentele acolo unde este nevoia cea mai mare de ele.

Puteti vedea mai jos explicatiile pe care cei de la Kaufland Romania le ofera pentru toti romanii, iar asta pentru ca multumita romanilor care vor sa doneze, foarte multi oameni se vor putea bucura de un Paste 2023 mult mai fericite, cu mancarea de care au nevoie pentru o sarbatoare atat de importanta precum este cea a pastelui.

Kaufland Romania nu este la prima initiativa de acest gen, si cu siguranta nu va fi nici ultima, insa merita sa va ganditi sa donati alimente pentru persoanele care au nevoie de acest lucru in aceasta perioada, pentru ca exista foarte multi romani care nu pot sarbatori Pastele 2023 asa cum trebuie, in special in contextul economic actual.

Alături de partenerii din Rețeaua Națională a Băncilor de Alimente și Cantina Socială, organizăm în aproape toate magazinele Kaufland “Cutia cu Fericire”! Toate produsele colectate vor fi preluate de partenerii noștri din Rețeaua Națională a Băncilor pentru Alimente și Cantina socială și donate către persoane vârstnice, familii nevoiașe și alte categorii vulnerabile.

Dacă vrei să ajuți, donează alimente de bază, produse neperisabile precum conserve, paste, ulei, orez, apă, sucuri, dulciuri, snacks-uri, biscuiți etc sau produse de igienă personală și lasă-le în Cutia cu fericire, pe care o găsești după casele de marcat.

This post was last modified on apr. 13, 2023, 12:35 AM 00:35

Disqus Comments Loading...