X

Survivor: SCHIMBARILE de ULTIMA ORA care Aduc CONTROVERSE in Show-ul PRO TV

Survivor, reality show-ul cu cea ma imare audienta din Romania, continua la PRO TV in aceasta perioada, iar asta pentru ca extrem de multi romani sunt atenti la ceea ce se intampla pe insula in care se desfasoara actiunea provocarilor pregatite de catre trustul de televiziune, si exista foarte multa actiune care sa fie in atentia noastra chira acum.

Survivor continua cu multe provocari si momente controversate intre concurenti, iar asta pentru ca premiul cel mare oferit de catre PRO TV, impreuna cu Vodafone, este dorit de catre foarte multi dintre ei, si sunt dispusi sa faca orice pentru a castiga banii care sunt pusi la bataie de catre cele doua companii in momentul actual.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, din moment ce s-a ajuns in faza finala a Survivor Romania, jucatorii au devenit si mai competitivi, astfel ca incep sa formeze aliante pentru a scoate din joc persoanele despre care cred ca ar putea reprezenta o provocare pre amare, si ar putea castiga premiul cel mare oferit in competitie.

Survivor Romania anunta saptamana viitoare cateva dueluri foarte interesante intre unii dintre cei mai puternici concurenti din cadrul competitiei, iar asteptarile sunt extrem de mari inclusiv in cazul fanilor din Romania, iar asta pentru ca provocarile de pana acum au generat foarte multa intensitate, dar si atentie din partea romanilor.

Părerile în trib despre anumite persoane se schimbă! Aflăm care sunt adevăratele motive din spate săptămâna viitoare, doar la PRO TV și cu o zi în avans pe VOYO. Motivația concurenților la acest joc a fost mare. De ce? Pentru că Vodafone a oferit de această dată o seară de distracție. Cum? Supraviețuitorii se pot juca pe console în arena Vodafone Romania EasyTech.

This post was last modified on apr. 13, 2023, 5:01 PM 17:01

Disqus Comments Loading...