GRATUIT de la LIDL Romania pentru MILIOANE de Romani, ce Decizii a Luat

GRATUIT LIDL Romania MILIOANE Romani Decizii Luat

LIDL Romania, lant de supermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine existente la nivelul intregii tari la momentul actual, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce ofera gratuit chiar acum pentru cei interesati, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vestile sunt unele extrem de bune.

LIDL Romania ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu faptul ca ofera premii speciale daca alegem sa cumparam produsele in stil frantuzesc pe care le are la vanzare in magazinele sale din toata tara, vom avea oportunitatea de a castiga si o serie de premii extrem de interesante care sunt oferite gratuit chiar acum.

Conform celor de la LIDL vorbim despre 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, 5 friteuze Tefal Easy Fry, dar si 1 frigider Fram, compania avand premii similare pentru clientii din Romania in cadrul unor campanii identice derulate in trecut, si totul e gandit pentru a fi cat mai simplu pentru romanii din intreaga tara.

LIDL ne cere doar sa cumparam produse din magazinele sale in valoare de minim 70 de LEI, iar printre ele sa se numere si cel putin unul al brand-ului Duc de Coeur, iar pentru a finaliza inscrierea, trebuie sa vizitam website-ul companiei, si sa completam un formular, in care trebuie sa oferim informatii despre bonul de cumparaturi care contine si cele produse.

NOUA BUCĂTĂRIE ROMÂNO – FRANCEZĂ. Invitatul special din bucătăria ta în săptămâna asta ? Rafinamentul în stil francez! DELICIILE ÎN STIL FRANCEZ ÎȚI ADUC PREMII! E momentul să te bucuri din nou de rafinamentul specialităților inspirate de bucătăria franceză!

Printre cumpărăturile tale obișnuite din Lidl, strecoară săptămâna aceasta și produsele Duc De Coeur preferate și poți câștia premii pentru bucătăria ta. 10x vouchere LIDL de 200 de LEI, 5 friteuze Tefal Easy Fry, 1 Frigider Fram.

GRATUIT LIDL Romania MILIOANE Romani Decizii Luat duc coeur frigider fram