X

Hotararile Raiffeisen Bank de MARE IMPORTANTA Confirmate Clientilor Romani

Raiffeisen Bank, una dintre bancile cele mai importante din Romania in momentul de fata, ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu hotararile pe care le-a luat, iar asta pentru ca mai jos puteti afla informatii cu privire la bonusul pe care il acorda banca in mod gratuit in cadrul unei campanii speciale derulate in Romania.

Raiffeisen Bank explica mai jos faptul ca pana pe 23 aprilie avem sansa de a primi gratuit un bonus direct pe cardul de cumparaturi multumita unei campanii speciale pe care o deruleaza, sume de pana la 300 de LEI fiind acordate direct pe cardurile celor care decid sa participe la aceasta campanie speciala.

Conform informatiilor pe care Raiffeisen Romania le-a dezvaluit, doar cardurile de cumparaturi participa la aceasta promotie speciala in acesta perioada, si daca facem tranzactii cu ele oriunde avem nevoie, suntem in mod automat inscrisi in campania care se deruleaza, mai multe tranzactii reprezentand mai multe sanse de castig.

Raiffeisen Romania explica in mod foarte clar pe website-ul sau faptul ca trebuie sa respectam conditiile de inscriere pentru a beneficia de premiile care sunt oferite, sa ca e bine sa nu treceti cu vederea ceea ce ne spune, pentru ca s-ar putea sa regretam decizia de a nu profita de aceasta ocazie speciala acum.

Faci mai multe de sarbatori cu cardul tau de cumparaturi Raiffeisen! Ai rate fixe fara dobanda si poti castiga prin tragere la sorti BONUS direct in contul cardului de cumparaturi.

Folosește cât mai des cardul tău de cumpărături până pe 23 aprilie și poți câștiga BONUS de până la 300 de lei prin tragere la sorți. Fiecare tranzacție îți aduce o șansă în plus.

This post was last modified on apr. 17, 2023, 2:30 PM 14:30

Disqus Comments Loading...