X

Informarile Orange cu Zecile de Telefoane Oferite GRATUIT Clientilor din Romania

Orange a decis sa-i anunte in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce da gratuit chiar acum, cel mai mare grup de telecomunicatii din tara noastra avand peste 150 de electronice pe care oricare dintre clientii romani au sansa de a le castiga chiar acum, daca sunt dornici.

Orange vorbeste mai jos despre 50 de telefoane Samsung Galaxy S23, 50 de tablete Samsung Galaxy Tab A8 10,5 inch si 50 de Samsung Galaxy Watch5 pe care doar clientii din Romania pot sa le castige in momentul de fata, totul pentru o perioada limitata de timp, asa ca e bine sa va uitati cu atentie la toate ofertele existente acum.

Conform celor de la Orange Romania, pentru a ne inscrie, si a avea sansa de a castiga premiile care sunt oferite, trebuie doar sa reincarcam cu minim 5 euro, sau o optiune, o cartela prepay pe care o folosim, iar procesul se va derula in mod automat, deci nu trebuie sa ne facem griji din acest punct de vedere, in vreun fel.

Orange Romania spune ca tragerea la sorti pentru aceasta campaniev a fi facuta la o data ulterioara, astfel ca vom mai avea de asteptat pana in momentul in care vom afla daca am castigat, sau nu, premiile care sunt oferite, insa e foarte posibil sa fie nevoie de o perioada destul de lunga de asteptare, in final.

Reîncarcă și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 150 de premii Samsung puse în joc. Înscrie-te gratuit la tombola, la *100#. Înscrie-te gratuit la *100#, reîncarcă cu minimum 5 € credit, cu credit sau cu o opțiune, sau activează o opțiune de minimum 5 € credit și vei intra în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 150 de premii Samsung.

50 telefoane Samsung Galaxy S23 5G Phantom Black 128GB, 50 tablete Samsung Galaxy Tab A8 10,5 X205, 50 ceasuri Samsung Galaxy Watch5 40mm LTE SM-R905FZAAEUE Black.

This post was last modified on apr. 17, 2023, 9:48 AM 09:48

Disqus Comments Loading...