Notificarea ENEL Extrem de IMPORTANTA, care Vizeaza Clientii Romani

Notificarea ENEL Extrem IMPORTANTA Vizeaza Clientii Romani

ENEL, unul dintre grupurile de telecomunicatii foarte mari care activeaza in Romania la actualul moment, le transmite in mod oficial milioanelor de client un anunt extrem de important care le aduce in vedere ceea ce pot face cand vine vorba despre contul pe care-l pot crea in cadrul platformei MyENEL, prin multiple metode.

ENEL explica mai jos cat de usor este sa cream un cont in cadr MyENEL, multiple metode fiind disponibile pentru toti cei care sunt intr-adevar interesati sa profite de aceasta posibilitate acum, mai ales ca un asemenea tip de cont ne ofera o varietate de posibilitati cand vine vorba despre controlul pe care-l putem avea asupra conturilor.

Cei de la ENEL Romania explica mai jos cum putem face un cont in platforma MyENEL, insa nu explica in mesaj si cat de util poate fi un cont de acest gen, iar asta pentru ca multumita lui putem sa realizam o varietate de actiuni, care in mod normal ar necesita vizitarea unui magazin al grupului de energie, pentru indeplinire.

ENEL Romania incearca sa ii ajute pe clientii sai sa beneficieze de cele mai bune servicii in orice moment, iar asta pentru ca foarte multi vor sa aiba posibilitatea de a beneficia de interactiune mai usoara cu compania pentru oricare dintre serviciile care le sunt oferite, asa ca merita sa va uitati cu atentie la toate informatiile oferite.

Știi cât de rapid îți creezi un cont MyEnel, ca să-ți administrezi cu ușurință contractul de energie? Intră pe website și completează câmpurile din pagină cu codul de client, codul Eneltel (găsești ambele coduri pe factură), numărul de telefon în format internațional și adresa de e-mail. Dacă ești client casnic, vei avea nevoie și de Codul Numeric Personal (CNP).

Dacă ești client non-casnic, asigură-te că ai la îndemână Codul Unic de Inregistrare Fiscală (CUI). Odată creat contul, instalează-ți și aplicația MyEnel pe telefonul mobil și folosește-o ca să verifici soldul, să accesezi rapid facturile, să faci plăți și să ne transmiți indexul la energie electrică și gaze naturale.