X

Survivor: Anuntul de ULTIMA ORA cu Decizia IMPORTANTA pentru Toti Concurentii PRO TV

Survivor, reality show-ul PRO TV care se bucura de cel mai mare nivel de popularitate in Romania la momentul actual, are dezvaluita o decizie de ultima ora care aduce in atentia tuturor romanilor ceea ce s-a facut de Paste 2023 pentru concurentii care in momentul de fata se afla in Republica Dominicana, si lupta pentru marele premiu.

Survivor a organizat o masa speciala de Paste 2023 pentru concurentii care sunt foarte departe de propriile case in momentul de fata, astfel incat ei sa aiba totusi posibilitatea de a simti, intr-o anumita masura, ca ieri a fost Pastele, iar tot ceea ce s-a intamplat acolo puteti deja sa vedeti in platforma de streaming a PRO TV.

In aceasta seara urmeaza sa fie transmis episodul de la Survivor Romania in cadrul caruia a fost filmata masa de Paste la care au participat concurentii, astfel ca vom avea ocazia de a vedea cum au petrecut ei Sarbatorile Pascale, si desigur ca in cursul urmatoarelor zile vom vedea si celelalte provocari care au fost pregatite pentru ei de PRO TV.

Survivor Romania va avea in aceasta seara si o provocare speciala care le va aduce o recompensa concurentilor, astfel ca separat de masa de Paste, ei vor putea castiga si alte recompense, deci va fi o seara extrem de interesanta, si acesta este doar inceputul surprizelor pe care PRO TV le-a pregatit pentru saptamana aceasta in reality show.

Vrei să vezi înaintea tuturor cum au sărbătorit Paștele supraviețuitorii în Dominicană ? Atunci intră pe VOYO și poți urmări noul episod!

This post was last modified on apr. 17, 2023, 10:41 AM 10:41

Disqus Comments Loading...