X

Anuntul Oficial, Netflix SURPRINDE cu o IMPORTANTA Decizie pentru Toata Lumea

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere, cu peste 2 miliarde de utilizatori in intreaga lume la momentul actual, a luat o hotarare cu care surprinde forate multi dintre abonati, iar asta pentru ca l-a angajat pe fostul director care a condus echipele ce au dezvoltat binecunoscutul joc Halo pentru console.

Netflix anuntase acum cateva luni ca este foarte interesata sa dezvolte jocuri pentru platforma de streaming video la cerere, scopul fiind de a le oferi oamenilor mai multe motive sa ramana activi in cadrul acesteia, insa acum vedem si ce se intampla din punct de vedere al masurilor concrete pentru acest proiect.

Joseph Staten este omul care urmeaza sa dezvolte un nou joc multiplatforma pentru cei de la Netflix, fara a se sti deocamdata ce va avea in centru povestea sa, insa avand in vedere succesul Halo, vom vorbi cu siguranta despre un titlu care va genera foarte mult interes, si care ar putea sa aiba foarte mare succes, in final.

Netflix l-a angajat pe Staten dupa cei 10 ani petrecuti de acesta la Microsoft, perioada in care a coordonat lansarea a trei jocuri din seria Halo, el facand parte din echipele care dezvoltau jocuri XBOX, iar acum incepe o noua aventura care ar trebui sa ne aduca titluri interesante in platforma de streaming video la cerere.

“În viața mea profesională, nimic nu îmi place mai mult decât să colaborez cu alții pentru a construi lumi pline de personaje emblematice, mistere profunde și aventuri nesfârșite. Așadar, astăzi, sunt încântat să anunț că m-am alăturat Netflix Games ca Director Creativ pentru un nou joc multiplatform AAA și IP original. Să incepem!”

This post was last modified on apr. 18, 2023, 9:08 AM 09:08

Disqus Comments Loading...