X

Contraofensiva Ucrainei Impotriva Rusiei este in Plin Proces de Pregatire

Contraofensiva pe care Ucraina o anuntase acum cateva luni, si pentru care Rusia s-a pregatit inca de atunci, are deja puse in miscare “masurile complexe” necesare pentru punerea in aplicare, ceea ce inseamna ca in perioada urmatoare vom afla si ceea ce se intampla pe frontul din estul tarii.

In ciuda faptului ca Ucraina s-a plans din cauza llipsei de armament si tehnica militara suficiente pentru a-si derula contraofensiva asa cum doreste, iata ca totusi planurile au fost puse “in miscare”, iar armata ucraineana se pregateste sa atace in curand zonele care sunt ocupate de catre rusi, pentru a elibera cat de multe poate.

“„Măsuri complexe” ale contraofensivei planificate „deja în curs” în est. „Măsurile complexe” ale contraofensivei planificate a Ucrainei sunt „deja în curs” în est, a declarat adjunctul ministrului apărării Hanna Maliar la televiziunea națională pe 19 aprilie.

Potrivit lui Maliar, contraofensiva planificată „implica un set vast și complex de acțiuni și măsuri desfășurate de Forțele Armate, care include pregătirea oamenilor pentru o serie de acțiuni defensive și ofensive”.”

This post was last modified on apr. 19, 2023, 9:11 PM 21:11

Disqus Comments Loading...