X

BANCA Transilvania: IMPORTANT Anunt pentru Clientii Romani, ce da GRATUIT Azi

BANCA Transilvania, una dintre principalele banci care activeaza in Romania in momentul de fata, le transmite tuturor clientilor un extrem de important anunt legat de ceea ce le este oferit gratuit oricaror oameni care sunt dornici sa beneficieze de tot, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre o noua campanie care are BT Pay in centru.

BANCA Transilvania desfasoara o noua promotie BT Pay Day pentru clientii din Romania, iar in cadrul sau ofera gratuit un premiu care consta intr-o pereche de patine cu rotile, iar pentru a le castiga nu trebuie sa faceti chiar atat de multe, asa cum ne-a obisnuit si pana in prezent banca in diversele campanii pe care le-a derulat.

In baza informatiilor pe care BANCA Transilvania le-a publicat, puteti vedea ca trebuie sa facem o plata cu telefonul folosind BT Pay, pentru a ne inscrie in cadrul acestei promotii, asa ca nu trebuie sa faceti prea multe pentru a avea efectiv sansa de a castiga premiul care este oferit de catre banca pentru oricare dintre clienti.

BANCA Transilvania le permite oricaror clienti sa isi faca un cont in cadrul BT Pay, aplicatia pentru iPhone si Android putand fi instalata in mod gratuit prin App Store si Google Play Store de catre oricine, asa ca merita sa va uitati cu atentie la ceea ce trebuie sa faceti pentru a va activa accesul in platforma la momentul actual.

Dacă ți-e dor de zilele de vară, vrei să retrăiești momentele din copilărie sau să faci un TikTok cool, we’ve got your back: de BT Pay Day poți câștiga o pereche de patine cu rotile. Faci azi, 20 aprilie, o plată cu telefonul și intri automat în tragerea la sorți pentru premiu. Să te gândești între timp și ce număr vrei să fie patinele. Regulamentul îl găsești pe site.

This post was last modified on apr. 20, 2023, 8:02 PM 20:02

Disqus Comments Loading...