X

BCR Romania: Clientii AVERTIZATI in Mod Oficial, Decizia Luata de Banca

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci comerciale din Romania in momentul actual, a decis a ii avertizeze pe clientii din toata Romania in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, iar asta pentru ca din cauza ei anumite servicii nu vor fi disponibile in cursul acestei nopti, in toata tara, din pacate.

BCR Romania explica mai jos faptul ca din cauza unor lucrari care sunt efectuate la sistemul sau informatic, intre orele 23:30 si 00:30 anumite servicii nu vor fi functionale, iar George Web si App se numara printre ele, dupa cum puteti vedea si in mesajul oficial publicat mai jos de catre banca pentru romani.

Mai mult decat atat, cei de la BCR vorbesc despre faptul ca echipamentele MFM vor fi disponibile exclusiv in modul ATM in toata tara, astfel ca e foarte important sa stiti acest lucru, insa restul serviciilor pe care banca le ofera, nu vor fi afectate in vreun fel de ceea ce se intampla, ceea ce este o veste excelenta, in final.

BCR le spune tuturor clientilor deasemenea ca oricine are nevoie de ajutor, poate apela serviciul pentru relatii cu clientii in orice moment, asa ca este bine sa aveti in vedere inclusiv acest element, pentru ca in baza sa exista sansa sa rezolvati rapid foarte multe probleme cu care va puteti intalni in momentul actual.

Ne dorim sa imbunatatim sistemul informatic, de aceea, astazi 20 aprilie, intre 23:30 – 00:30, vor avea loc lucrari de mentenanta. In acest interval orar vor fi indisponibile echipamentele George Web si App, Operatiunile la ATM, POS nu vor fi impactate.

Echipamentele MFM vor fi disponibile in modul ATM. Ramanem disponibili non-stop la *2227 sau la +4021.407.42.00 apelabil din strainatate cu tarif normal.

This post was last modified on apr. 20, 2023, 9:23 PM 21:23

Disqus Comments Loading...