X

E.ON: Deciziile Oficiale ale IMPORTANTELOR Masuri Hotarate pentru Romania

E.ON, una dintre principalele companii de energie din toata Romania, vorbeste despre masurile extrem de importante care au fost luate in ultimii ani in tara, dar si cele care vor fi luate in viitor, iar asta pentru ca peste 2 miliarde de euro au fost investiti deja in tara, si nu se opresc investitiile care ajuta Romania sa progreseze.

E.ON explica mai jos, prin CEO-ul companiei, faptul ca investitiile sunt cruciale pentru viitor in Romania, si ca infrastructura energetica este unul dintre elementele cheie pe care grupul se bazeaza, iar asta pentru ca inclusiv evolutia pentru viitor are in centru diversificarea resurselor energetice care sunt disponibile.

Pentru viitor, cei de la E.ON Romania sunt interesati sa produca mai multa energie regenerabila, punand deja bazele acestei evolutii, dar numai cu efectuarea de investitii sustinute in timp va fi posibila trecerea de la dependenta de generarea de energie in format clasic, la generarea de energie regenerabila in cantitati mari.

E.ON Romania face investitii nu doar in tara noastra, ci si in mai multe regiuni din Europa, iar asta pentru ca are intentia de a-si diversifica foarte mult portofoliul de servicii, dar si productia de energie regenerabila, folosindu-se de resursele naturale care sunt disponibile in Europa la momentul actual, si nu numai in tarile in care compania activeaza.

Trebuie să scoatem prin inves­tiţii România din această criză. Investiţiile sunt răspunsul de care avem nevoie acum. Strategia pe termen lung pentru România presupune un mix energetic, dar răspunsul pentru următorii câţiva ani stă în sursele regenerabile şi în consolidarea reţelelor pentru a le conecta.

Suntem aici pentru a investi, trebuie să continuăm să fim stabili şi să ne facem treaba şi să nu ne plângem de legislaţie. Companiile de distribuţie sunt cruciale. Trebuie să le conectăm şi trebuie să întărim reţeaua. Trebuie să investim în noi tehnologii, în protecţia securităţii cibernetice şi trebuie să înlocuim infrastructura.

This post was last modified on apr. 20, 2023, 9:04 AM 09:04

Disqus Comments Loading...