X

ENGIE: Mesajul Oficial foarte IMPORTANT care Vizeaza Clientii din Romania

ENGIE, unul dintre grupurile cele mai mari de energie electrica si gaze naturale din Romania la ora actuala, le vorbeste tuturor clientilor din tara despre ceea ce ar trebui sa faca in acest moment pentru a se bucura de serviciile cele mai bune care pot fi oferite, si exista destule pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea.

ENGIE vorbeste mai jos despre unul dintre cele mai importante, livrarea facturii prin e-mail, un serviciu care ne poate scuti de foarte multe batai de cap cand vine vorba despre descoperirea costurilor pe care le avem cu plata serviciilor de care beneficiem in fiecare luna, ceva ce desigur ca este in gandul multor oameni.

Conform celor de la ENGIE Romania, putem activa rapid livrarea prin e-mail a facturilor emise lunar de catre companie, iar asa vom sti foarte rapid care este suma de plata care ni se imputa, si o putem achita pentru a putea beneficia in continuare de toate serviciile pe care le ofera compania pentru noi toti, oricand avem nevoie.

ENGIE Romania explica mai jos cat de usor poate fi activata factura electronica pentru oricare dintre clienti, iar asta in conditiile in care vorbim despre un serviciu care este oferit in mod oficial pentru toata lumea, deci e bine sa profitam de el, mai ales ca aflam mai rapid cat avem de plata, decat daca asteptam livrarea facturii prin posta.

Vrei să poți accesa factura oricând din căsuța ta de mail, să nu mai ai grija întârzierii ei și să o plătești online, fară drumuri în plus? Atunci activează factura pe e-mail, un instrument digital modern la dispoziția ta! Vizionează acest video și află cum o poți face simplu și rapid.

This post was last modified on apr. 20, 2023, 2:40 PM 14:40

Disqus Comments Loading...