X

OMV: Anuntul Deciziei de ULTIMA ORA pentru Romani privind Benzinariile

OMV, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii care activeaza in Romania la ora actuala, aduce in atentia tuturor romanilor ceea ce a decis sa faca pentru ei, iar asta deoarece vorbim despre vouchere de carburant oferite gratuit oamenilor care sunt interesati sa profite de o noua campanie care este de acum in plina derulare.

OMV vorbeste mai jos despre faptul ca pana pe 26 aprilie da gratuit 3 vouchere de carburant, in valoare de 300 de LEI fiecare, oricaror romani care sunt dornici sa participe la campanie care este in plina derulare acum, iar oricine poate sa participe pentru a castiga premiile, indiferent daca a mai cumparat ceva de la benzinarii pana acum, sau nu.

Conform celor de la OMV Romania, pentru a participa la aceasta campanie speciala trebuie doar sa lasam un comentariu la postarea de mai jos, de pe facebook, si sa oferim un raspuns la cererea pe care lantul de benzinarii a publicat-o, iar asa vom avea ocazia de a intra in cursa pentru a castiga voucherele de carburant oferite gratuit.

OMV Romania deruleaza aceasta campanie in toata tara la ora actuala, deci oricine poate avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite, asa ca merita sa va orientati dupa tot ceea ce este prezentat de catre companie, pentru ca puteti cumpara orice fel de carburant din oricare dintre locatiile sale din Romania.

Vremea se încălzește și gândul ne zboară deja la vacanță. Dacă e și cazul tău, etichetează într-un comentariu prietenii cu care ai pleca într-un roadtrip în minivacanța de 1 mai, dă like paginii noastre și poți câștiga unul dintre cele trei premii, constând în vouchere pentru carburant în valoare de 300 lei. Ai timp până pe 26 aprilie. Mult succes!

This post was last modified on apr. 20, 2023, 11:15 AM 11:15

Disqus Comments Loading...