Telekom: Decizia IMPORTANTA din Primavara pentru Clientii Romani, si NU Numai

Telekom Decizia IMPORTANTA Primavara Clientii Romani NU Numai

Telekom, al patrulea cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala, le vorbeste milioanelor de clienti,d ar si romanilor din intreaga tara, despre o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si pe care ne-o anunta in mod oficial, iar asta pentru ca a lansat un nou portofoliu de optiuni nelimitate la abonament, sau cartela.

Telekom ataca serios DIGI Mobil cu o noua campanie prin care le permite clientilor sa se bucure de abonamente si optiuni de cartele prepay care le ofera acces la beneficii nelimitate pentru servicii mobile in Romania, iar aceasta desigur ca este o veste excelenta pentru toti cei care vor sa profite de aceste beneficii speciale.

Conform celor de la Telekom Romania, vorbim despre beneficii care sunt oferite la preturi care incep de la doar 5 euro pe luna, si asta i nconditiile in care sunt incheiate abonamente pentru 24 de luni, in timp ce in cazul cartelelor prepay nu exista vreo perioada minima in care extraoptiunea trebuie sa ramana activa.

Telekom Romania devine din ce in ce mai serioasa cu planurile sale de a atrage mai multi clienti in propria retea, si ceea ce vedem in aceasta crestere a nivelului de concurenta cu DIGI Mobil, ne arata ca e posibil sa avem parte de oferte chiar mult mai bune in viitor de la ambii operatori de telecomunicatii din tara noastra.

Astfel, cei care aleg să se porteze la abonament în rețeaua Telekom se vor putea bucura de beneficii nelimitate național incluse (minute, SMS-uri și date mobile), apeluri internaționale, dar și de acces la serviciul de roaming, începând de la doar 5 euro pe lună (TVA inclus), valabil pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Telekom Mobile oferă utilizatorilor de cartele preplătite opțiunea N5 cu Bonus Net Nelimitat, ce poate fi activat direct în aplicația MyAccount. Astfel, Telekom este singurul operator care oferă Net Nelimitat atât la întregul portofoliu de abonamente, cât și la cartelă, începând cu doar 5 euro.