X

Volodimir Zelenski a Vizitat Noi Localitati Bombardate de Armata Rusa

Volodimir Zelenski a vizitat noi localitati care au fost bombardate de catre armata rusa in ultima perioada, iar asta pentru ca presedintele Ucrainei a hotarat sa viziteze soldatii pentru a-i incuraja inaintea saptamanilor dificile care vor urma.

Volodimir Zelenski face aceste vizite in timp ce Ucraina pregateste o noua contraofensiva impotriva Rusiei pentru a elibera mai multe dintre regiunile ocupate in urma luptelor din ultimele luni, si exista multe zone care au nevoie de ajutor.

“Întâlnire în regiunea Volyn. Multe aspecte importante: amenajarea și protecția frontierei de stat, situația socio-economică și actuală de securitate din regiune, amenajarea structurilor de fortificații și inginerie de apărare.

Au auzit rapoarte despre situația din zona de responsabilitate a grupului operațional de trupe „Volyn” și disponibilitatea unităților militare de a îndeplini sarcini, precum și despre măsurile de întărire a frontierei de stat în regiunea Volyn.

Volyn Granița Ucrainei cu Belarus și Polonia. Este o onoare pentru mine să fiu astăzi aici pentru a le mulțumi polițiștilor noștri de frontieră pentru protejarea frontierei de stat. Pentru protecția statului nostru din Bakhmut. Știu cât de ferm ai stat acolo, ținând-o pe Bakhmut.

Cu toții suntem mândri că avem polițiști de frontieră atât de puternici. Salvează puterea, dreptatea și furia pe care le avem în apărarea statului nostru. Toate doar victorii!”

This post was last modified on apr. 19, 2023, 11:21 PM 23:21

Disqus Comments Loading...