X

E.ON: Masura IMPORTANTA in ATENTIA Clientilor, ce Trebuie sa Stie Romanii

E.ON, unul dintre cele mai mari grupuri de energie din Europa, care activeaza inclusiv in Romania, le transmite foarte multor romani informatii importante cu privire la ceea ce se intampla cu facturile pe care le primesc in fiecare luna pentru serviciile de energie electrica si gaze naturale, daca au un card de energie emis de Guvernul Romaniei.

E.ON vorbeste mai jos despre situatia in care avem un asemenea tip de card, si dorim sa il folosim pentru a plati o factura emisa de catre companie, Posta Romana fiind institutia prin care trebuie sa achitam aceasta suma de bani, si in website-ul ambelor companii exista ghiduri explicative care ne ajuta sa facem asta, oricum dorim.

Este important de stiut faptul ca dureaza 5 zile din momentul platii, si pana cand ni se trimite de la Posta Romana o confirmare pentru respectiva plata, cei de la E.ON Romania primind chiar mai greu banii, pentru ca transferul bancar dureaza si mai mult decat atat, asa ca e bine sa avem in vedere aceste lucruri cand facem plata.

E.ON Romania este doar una dintre companiile de energie din Romania care accepta plati pentru facturi prin acest sistem, asa ca e bine sa fiti atenti si la ceea ce furnizeaza, pe partea de informatii, inclusiv celelalte companii din tara noastra in legatura cu modalitatile de plata pentru facturile care ne sunt emise in fiecare luna.

๐‚๐ฎ๐ฆ ๐ฉ๐ฅ๐šฬ†๐ญ๐ž๐ฌฬง๐ญ๐ข ๐Ÿ๐š๐œ๐ญ๐ฎ๐ซ๐š ๐„.๐Ž๐ ๐Ÿ๐จ๐ฅ๐จ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐œ๐š๐ซ๐๐ฎ๐ฅ ๐๐ž ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž ๐ž๐ฆ๐ข๐ฌ ๐๐ž ๐†๐ฎ๐ฏ๐ž๐ซ๐ง๐ฎ๐ฅ ๐‘๐จ๐ฆ๐šฬ‚๐ง๐ข๐ž๐ข? ๐’๐ข๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ฎ, ๐ญ๐จ๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ง๐ž, ๐Ÿ๐šฬ†๐ซ๐šฬ† ๐ฌ๐šฬ† ๐ฌ๐ญ๐š๐ข ๐ฅ๐š ๐œ๐จ๐ณ๐ข, ๐ขฬ‚๐ง ๐œ๐šฬ‚๐ญฬง๐ข๐ฏ๐š ๐ฉ๐š๐ฌฬง๐ข ๐ฌ๐ข๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ข! Descarci factura pe telefon sau laptop. Faci poze dupฤƒ cardul de energie ศ™i cartea de identitate a beneficiarului. Achiลฃi factura E.ON folosind cardul de energie.

รŽn 5 zile vei primi pe mail confirmarea verificฤƒrii documentelor ศ™i chitanศ›a aferentฤƒ plฤƒศ›ii sumei cฤƒtre E.ON. Transferul sumelor cฤƒtre noi va fi facut de cฤƒtre CNPR dupฤƒ aceastฤƒ confirmare ศ™i poate dura pรขnฤƒ la 10-11 zile lucrฤƒtoare. Abia apoi, soldul tฤƒu la noi va fi actualizat.

This post was last modified on apr. 21, 2023, 11:49 AM 11:49

Disqus Comments Loading...