X

Survivor: RADICALA Schimbare de ULTIMA ORA in Show-ul PRO TV pentru Concurenti

Survivor, reality show-ul din Romania cu cel mai ridicat nivel de popularitate la ora actuala, s-a schimbat radical din nou, iar asta pentru ca in cadrul emisiunii PRO TV au mai ramas doar 9 dintre concurentii care au inceput competitia, unul fiind eliminat chiar zilele trecute, si este vorba despre popularul Alin Chirilă.

Survivor continua sa se schimbe in aceasta perioada, ceva ce desigur ca nu este tocmai surprinzator, iar asta pentru ca in mod constant sunt eliminati concurenti, pentru ca in final unul singur sa castige banii pe care PRO TV si Vodafone a ales sa ii ofere concurentului care va reusi sa castige intr-un final competitia.

Eliminarea recenta de la Survivor Romania a facut competitia si mai interesanta, iar asta pentru ca acum doar 9 concurenti se mai lupta pentru premiul cel mare, iar asta inseamna ca se fac in mod constant noi aliante intre jucatori pentru consiliile tribale care au loc in mod constant, si in urma caruia pleaca acasa noi concurenti.

Survivor Romania este si mai important acum, iar asta pentru ca dintre concurentii care au mai ramas, unii vor avea un cuvant extrem de serios de spus cu privire al persoana care va castiga, in final, competitia, astfel ca vom vede acu siguranta foarte multe aliante care pareau improbabil, dar si foarte multe dispute serioase.

De data aceasta, Vodafone Romania EasyTech le-a oferit concurenților ca și recompensă mesaje pe WhatsApp cu un grup de prieteni! Tu câte grupuri de WhatsApp ai ? Alex Delea, reacție șoc după ce Alin Chirilă a părăsit Survivor România!

This post was last modified on apr. 21, 2023, 12:13 PM 12:13

Disqus Comments Loading...