X

Auchan: Anuntul IMPRESIONANT pentru Romania, ce au Facut Clientii

Auchan a facut un anunt impresionant care vizeaza romanii si magazinele din intreaga tara, iar asta pentru ca aduce in atentia clientilor din intreaga tara faptul ca in cursul unei perioade nu foarte lungi de timp, in cadrul punctelor sale de reciclare ecologica au fost adusi nu mai putin de 607.000 de litri de ulei, o cifra cu adevarat impresionanta.

Auchan spune ca peste 446.000 de clienti au reciclat ulei in punctele sale de reciclare ecologica, desigur in schimbul unui beneficiu, insa faptul ca jumatate de milion de romani au fost dispusi sa recicleze uleiul, in loc sa il arunce prin diverse alte metode, este un lucru important, care ne arata ca exista interes pentru aceste lucruri.

Cei de la Auchan Romania au inceput cu nu foarte mult timp in urma sa deruleze diverse proiecte de reciclare, iar acum vedem si ce fel de impact au ele in Romania, fiind extrem de importante pentru protejarea mediului inconjurator, si succesul va determina, cel mai probabil, continuarea lor in cursul anilor urmatori.

Auchan desfasoara in aceasta perioada si o campanie de reciclare care vizeaza ambalaje, iar in baza ei putem primi 50 de bani pentru fiecare ambalaj dus in punctele de reciclare, desigur cu anumite limite, insa chiar si asa, merita sa avem in vedere ceea ce este facut pentru protejarea mediului inconjurator de catre companie.

607.000 de litri de ulei au fost colectați și reciclați ecologic și 607 miliarde de litri de apă au fost salvați de la contaminare.Peste 446.000 de clienți au contribuit la protejarea mediului înconjurător prin reciclarea uleiului alimentar folosit în gospodărie. Campania de colectare a uleiului uzat continuă în hipermarketurile Auchan.

Împreună cu partenerii noștri AQUA Carpatica și Fairy Romania te invităm și pe tine să te alături acestei acțiuni de protejare a mediului înconjurător. Mulțumim tuturor clienților implicați în proiect!

This post was last modified on apr. 23, 2023, 9:03 AM 09:03

Disqus Comments Loading...